La màgia groga de la música

aquesta” La màgia groga de la música ” és l’ espectacle que actualment la companyia porta de gira. Aquest combina màgia per a tot tipus de públics i amb una gran oferta de jocs de màgia, des dels escapismes i jocs de màgia més clàssics i coneguts fins a jocs màgics de creació pròpia amb una bona dosi d’ humor i d’ il·lusió.

 

L’ espectacle consta de dues parts; una, de màgia més general i màgia d’ escenari, i l’ altra part es realitza amb una pantalla per tal que arribi a tothom tot el que succeix en la aula de màgia de prop que és on succeiràn tots els misteris. Amb un final màgic que et farà sortir del teatre amb un bon sabor de boca i un sentiment d’ il·lusió inmmers amb els somnis de la màgia.

L’ espectacle ve determinat pel compàs de la música a càrrec dels 5 músics de la companyia ( Violí, clarinet, piano, guitarra i bateria ) i així es produeixen totes les suggestions cognitives màgiques que sens dubte milloren aquest espectacle.

L’ espectacle només es realitza a teatres, sales de festes o bé en escenaris exteriors habilitats i dura aproximadament una hora i mitja.