BODES

Busques la màgia més especial per al dia més especial de les vostres vides? Vols sorprendre als teus convidats amb la millor màgia?

Tenim els millors espectacles per al teu dia més feliç. Podem fer màgia de proximitat durant la benvinguda o còctel dels convidats, perquè quan vagin arribant vagin entrant en una atmosfera màgica única. A més de crear un ambient màgic tan especial per a aquest dia, la màgia uneix a les persones i fa que els convidats es vagin coneixent, i uneixi a tots en el moment màgic del matrimoni, que tant heu somiat. Si ho prefereixes, la màgia de proximitat pot ser en les postres o moment del cafè.

D’altra banda també tenim espectacles de màgia enfocats als nens. El moment ideal per a aquests és després del banquet, normalment els nens acaben abans de dinar, i és el moment per entretenir-los i fer que la festa segueixi el seu transcurs amb normalitat, i que ells tinguin també el seu moment. A més és una activitat familiar, que tots els presents que vulguin apropar-se a l’escenari màgic gaudiran.

CERIMONIES

També realitzem cerimònies per al teu perfecte enllaç.

Si no us agraden les cerimònies clàssiques o bé vols fer alguna cosa diferent, aquesta és la teva oportunitat. Podem fer de mestre de cerimònies del teu casament. Des de l’inici del teu esdeveniment fins al final. Des de la recepció dels convidats, la cerimònia i també màgia de proximitat durant l’esdeveniment …

Les realitzem en qualsevol lloc i sota les teves estrictes condicions, concertarem una reunió per veure quines són les experiències i vivències específiques de la vostra relació per incloure-les en la cerimònia.

Incloem jocs de màgia a la cerimònia, fets a mida per a vosaltres, amb les vostres vivències com a parella, vosaltres i els convidats que decidiu seran els protagonistes.

Podeu triar el tipus de cerimònia: legal, religiosa, natural, budista, de la sorra, etc …

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
USASpain