PREGUNTES FREQÜENTS

La durada dels nostres xous són variables. Si van dirigits a nens acostumen a rondar des dels 45 minuts a 1 hora https://espanolfarmacia.net/. Evidentment podem adaptar la durada a les vostres necessitats de temps. Tingues en compte que sempre pot variar una mica ja que la durada la determina el públic amb la constant participació en cada joc màgic.

Efectivament. Si necessiteu factura sempre se us proporcionarà factura amb el desglossament de totes les despeses i impostos. Recorda que l’IVA que s’aplica a la cultura és del 21%. Som una empresa amb totes les de la llei, i per tant complim amb tots els nostres deures amb Seguretat Social i Hisenda perquè pugueu gaudir d’un show amb totes les garanties.

I tant! Ens desplacem allà on et trobis. Realitzem espectacles en qualsevol tipus de terreny i espai. Si l’espai és molt petit sempre podem oferir-te altres tipus de shows màgics, òptims per al teu espai. En tots els nostres shows nosaltres portem tot el material necessari per a tal, així com a sistema de música i amplificació, teló de escenari, mobiliari … etc. Segons les necessitats de cada espectacle.

Pots triar si vols pagar mitjançant transferència bancària o si vols podem carregar-te el import de l’activitat directament al teu compte bancari, per a aquesta última opció, caldrà que ens adjuntis el document d’autorització de domiciliacions bancàries. Opcionalment també pots pagar en efectiu o targeta bancària el mateix dia de l’activitat.

Els preus de les nostres activitats varien en funció de certs aspectes com poden ser: Disponibilitat, situació del xou, tipus d’espectacle, quantitat de públic, material, etc. Per això et demanem que et posis en contacte amb nosaltres per poder realitzar-te un pressupost personalitzat adequat per al teu esdeveniment online-apteekki.com. Pots fer-ho aquí

En general no és necessari, tot i que és possible que en alguna ocasió es pugui sol·licitar una paga i senyal per poder garantir el show i així reservar el dia i hora de l’espectacle en dies d’alta demanda.

Si la teva escola no t’ha indicat una altra manera, pots fer la inscripció en aquesta pàgina. Si tens algun problema o dubte omplint el formulari, posa’t ràpidament en contacte amb Crea&Educa aquí i t’ajudarem!

Load More


Si no trobes aquí la resposta a les teves preguntes, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per ajudar-te.

Pots fer-ho aquí

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
USASpain