EXTRAESCOLARS

Treballem sota el recolzament de l’empresa de serveis educatius Crea & Educa. Un equip de professionals a disposició de centres educatius i de lleure per oferir activitats exclusivament de tipus artístic (tant escènic com plàstic) per a desenvolupar habilitats artístiques en la infància i joventut des d’un ambient educatiu de llibertat creativa i oci.

Les activitats que ofereix Crea&Educa són: Màgia, dansa, teatre, circ, teatre musical, manualitats, contacontes-titelles i arts escèniques.

Si ets el responsable d’activitats extraescolars de la teva escola, AMPA, centre cívic o equipament educatiu, pots contactar directament amb Crea & Educa per contractar els nostres serveis aquí

Si la teva escola ofereix els nostres serveis de màgia i vols inscriure al teu fill/a, pots fer-ho a través del formulari de Crea&Educa aquí

També realitzem classes particulars per a alumnes de totes les edats i nivells. Pregunteu-nos!

Sobre l’ extraescolar…


Dominar tècniques i recursos màgics faran que l’alumne estigui preparat per afrontar millor problemes i les relacions interpersonals.
Els jocs de màgia es basen en un secret que l’alumnat guardarà, aquest fet proporciona una gran empatia i relació amb l’equip de monitors establint una gran connexió que permetrà treballar com un gran equip màgic.

Les vergonyes i els nervis són les primeres a anar-se’n, ja que no només realitzem un treball teòric màgic sinó una part de pràctica dels jocs de màgia i exposició davant la resta dels alumnes de forma constant.

A les sessions ells són els protagonistes, fent uns jocs de màgia en el qual cada un va forjant el seu propi estil, amb creativitat, passió i perseverança.

L’objectiu és que els alumnes aprenguin els coneixements bàsics de la màgia, les tècniques teatrals i de malabars adequats perquè puguin realitzar els seus jocs de mans amb creativitat davant un públic.

La màgia és l’art més antic que coneixem, i els antics egipcis ja practicaven màgia, és un llenguatge universal i que connecta les diferents vessants de l’art i les ciències. Barreja tècniques de cinema, de teatre, de música, ball, malabars … és l’art més complet i internacional.

A més és una activitat divertida i que ens transporta a altres mons d’il·lusió i fantasia, ens permet deixar anar la imaginació i volar en un instant màgic.

Per al nen, cada joc de màgia és un descobriment que li permet desenvolupar-se en públic, treballar la seva creativitat i la seva destresa manual i física. Moltes vegades l’engany es troba en una distracció o un component més artístic que tècnic, l’alumne ha de resoldre aquestes situacions aprenent com comunicar-se amb el públic.

Amb l’ajuda d’un mag professional, els petits mags aniran aprenent diferents disciplines màgiques, com són: la màgia de proximitat, la cartomàgia, la Numismagia (màgia amb monedes), màgia de Close-up, entre d’altres.

A final de curs els alumnes hauran après centenars de jocs de màgia, tindran la destresa física per fer-los i seran capaços de fer-los sense la necessitat d’objectes màgics, sinó amb tot el que els envolta; i el més important, tindran l’habilitat de parlar i mostrar-los en públic.

Perquè oferir aquesta activitat?

La màgia és sens dubte, l’art creixent en aquest moment, molts programes de televisió fan difusió de grans mags dels quals els alumnes tenen coneixement.
Ens trobem en un dels punts mundials més importants de la màgia, tenint una plantilla de mags professionals internacionals a l’abast de tothom, les escoles són l’ecosistema d’educació perfecte més enllà de les arts ofertes per les escoles com la música o les arts plàstiques.

Molt poques escoles ofereixen als seus estudiants espectacles de màgia, tot i saber com els estimula, sorprèn i motiva. Però encara són menys escoles les que tenen la possibilitat d’oferir un extraescolar de màgia. Podeu ser de les primeres escoles en construir un moviment màgic escolar i formar els propers mags internacionals.

Les famílies valoren molt positivament aquesta activitat ja que és innovadora i no és el que veuen en altres activitats. Els alumnes i els pares estan molt motivats durant tot el curs ja que l’activitat no acaba quan la classe acaba, sinó que els alumnes practiquen cada dia a casa, per la qual cosa és un aprenentatge transversal i que implica a tota la família.

Els beneficis per a l’alumnat són múltiples:

  • Analitzen millor les situacions i aprenen a ser menys compulsius, mesurant les seves accions perquè els jocs de màgia no es descobreixin
  • Aprenen a expressar-se davant un públic i a perdre la por, millora de la comunicació.
  • Aprenentatge amb grans dosis motivacionals, amb un currículum variable en funció de les necessitats de cada grup i cada alumne.
  • Aprenem disciplines complementàries com són el teatre o els malabars, així com matèries obligatòries com llengua, matemàtiques o ciències socials, a través de jocs matemàtics, història de la màgia i jocs tematitzats.
  • Enforteix la seva motricitat, tant a nivell manual, gràcies a les manualitats que fem, com postures i expressió corporal.

I sobretot perquè l’escola, els alumnes i les famílies passin una estona més divertida, màgica i plena d’il·lusions; oblidant de vegades estones pesades o difícils de l’ensenyament.

Temàtica del curs

Al llarg del curs extraescolar de màgia els alumnes obtindran uns coneixements bàsics de l’il·lusionisme i algunes tècniques afins a la màgia.

Aprendran :

1.) Màgia de prop: Jocs de màgia amb petits objectes, cartes, gomes elàstiques, monedes, objectes quotidians ….

2.) Màgia de Saló i Màgia d’Escenari: Màgia amb objectes i presentacions en sales, metal·lisme i màgia familiar.

3 indegenerique.fr.) Malabars: Tècniques necessàries per a la mobilitat i agilitat del cos i de les mans

4.) Mate màgia: jocs de màgia amb principis de matemàtiques, de manera que s’aprèn màgia i ciència a la vegada, d’una forma divertida.

5.) Teatre i posada en escena: Cada joc de màgia s’assajarà tenint en compte el públic, com dirigir-se a ell, la veu i les seves tonalitats i mètodes de control i distracció de l’atenció dels espectadors

6.) Història de la Màgia: Visualització i coneixement dels grans mags i els seus jocs més famosos.

7.) Manualitats: Amb el suport de Manetes, centre d’expressió plàstica, vam realitzar i confeccionar els jocs de màgia perquè siguin també una activitat plàstica, personalitzada i adaptada als alumnes.

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
USASpain