EMPRESES

Ets propietari o gestiones un bar, restaurant o sala de festes? Organitzes actuacions en el teu local o empresa? Vols un xou de màgia en el teu bar?

Per tot això i més estem nosaltres! Oferim un espectacle complet de diverses hores, flexible i adaptable al teu emplaçament i característiques de l’esdeveniment. Si organitzes de normal actuacions o espectacles en el teu local nosaltres som l’opció perfecta per complementar la teva oferta als teus clients. Si mai has muntat res per l’estil no et preocupis, si creus que el teu negoci necessita un canvi o que pots oferir un servei extra estarem al teu costat. Amb el nostre espectacle màgic podràs captar nous clients, fidelitzar els actuals, créixer com a negoci i guanyar importants comissions.
Contacta’ns sense cap compromís i t’informarem de tots els detalls.

Tens un estand en una fira i necessites atraure públic per al teu negoci? Necessites promocionar un producte o llançament de la teva marca? Necessites que el teu esdeveniment sigui especial apothekefurmenschen.de?

Els nostres espectacles i jocs de màgia són ideals per als teus esdeveniments empresarials. La màgia crida l’atenció i amb la nostra màgia atrauràs aquest públic al que vols enganxar a la teva marca, o al teu nou producte i que només necessites que vinguin a tu i t’escoltin.

Amb el nostre show de màgia de proximitat podràs cridar l’atenció de tots els clients potencials que estiguin a prop del teu negoci o estand, podem també emplaçar el teu producte a algun joc de màgia o fer una narrativa o història d’un truc de màgia relacionat amb la teva marca, d’aquesta manera quan arribin a tu ja tindran idea del que ofereixes i estaran interessats.

Si el teu negoci és una perruqueria, bar, centre de cosmètica, estètica o qualsevol semblant i vols fer un regal als teus clients, aquesta és la teva oportunitat.

Oferim paneres amb un gran assortiment de productes màgics i divertits a preus reduïts per a negocis, tu decideixes quina quantitat vols gastar i personalitzarem amb tu l’assortiment de productes. Pots sortejar la panera per Nadal, cap d’any, a final de temporada, aniversari / festa del teu negoci i sens dubte fer-ho guanyant diners.

Fer-ho és fàcil només hauràs vendre números de participació en el sorteig de la panera al preu que tu vulguis, tu decideixes el que et gastes i també el que guanyes !! Quan hagis venut la meitat dels números ja només seran beneficis i el/la afortunat/a serà un client fidel molt agraït.

Per a més informació contacta amb nosaltres!

Ets firaire? T’agraden les fires? Busques noves oportunitats de negoci i / o estoc?

Des de la nostra botiga t’oferim l’oportunitat d’obrir-te al món de les fires proporcionant l’estoc adequat per fira, formació de màrqueting per a fires, flyers i material promocional. Si ja ets firaire i creus que el teu producte es pot fusionar amb la nostra marca o part d’ella estarem a la teva disposició per a col·laboracions, compartir estands o nous projectes. Contacta amb nosaltres per a més informació.

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
USASpain