TALLERS

Realitzem tallers de diferents tipus, poden complementar la teva actuació de màgia fent que el teu acte sigui integral, joves i nens tindran un record complet, a més de portar-se la il·lusió d’un joc de màgia que podran realitzar ells mateixos a casa.

Tots els tallers que oferim vénen amb tot el material inclòs, només en casos d’un gran grup d’alumnes es podria carregar un suplement, tot i que sempre serà informat per endavant en el pressupost ofert.

Els nostres tallers tenen una durada d’una hora, podent ser allargats o escurçats el temps que sigui necessari per a les necessitats del teu esdeveniment.

Tallers de màgia

Fem tallers de màgia per a totes les edats, en ells els participants hauran de realitzar un treball manual per després fer un sorprenent joc de màgia amb ella. Segons l’edat i quantitat de nens farem servir materials diferents per trobar l’activitat més adequada per a ells.

Per a aquesta activitat no necessitem més que una taula gran perquè tots els nens tinguin espai per fer l’activitat.

No hi ha mínim d’edat, ja que si els nens són molt petits, podem preparar una activitat d’acord a ells i en tot cas els pares sempre els poden ajudar, i d’altra banda sempre comptem amb eines suficients per ensenyar als nens més avançats en aquest meravellós art de la màgia.

Tallers de globoflèxia

En aquest taller els nens aprendran a fer petites i grans figures amb globus modelables Qualatex 240-Q, aquests són els globus allargats de colors que permeten ser doblats creant sorprenents figures per als nens.

Durant una hora els nens podran fer figures com: gossos, conills, lloros, micos, flors, espases, barrets, etc.

Als nens els encanta no només que els facin aquestes figures sinó també provar ells mateixos a fer-les, aconseguint fer fantàstiques figures que seran el seu millor joguina.

Tallers de malabars

Durant una estona els nens aprendran diferents tipus de malabars i com usar-los. Treballarem els malabars amb: pilotes, diabolo, carioques, maces, plat, pal del diable, baldufes, spinners, baldufes magnètiques, baldufa de llums, cèrcols … etc.

Un cop més aquest taller no té ni mínim ni màxim d’edat. Tots són benvinguts a jugar i divertir-se amb els equilibris i malabars que tenim.

Tallers de pintar cares

I òbviament en qualsevol festa no pot faltar un taller de pintar cares, és l’animació per excel·lència i tots els nens ho estan esperant.

Els nens podran escollir quin personatge volen ser i demanar-li al monitor que els transformi a través de la pintura en el príncep o la superheroïna dels seus somnis.

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
USASpain