MÀGIA DE PROXIMITAT

No et perdis la màgia més propera, la que t’arriba a les mans i al cor. Deixa’t seduir per la màgia perquè en aquest espectacle tu ets el protagonista. La interacció amb el públic és constant, sense l’espectador no hi ha màgia. Podràs tocar tots els petits objectes i cartes amb les que fem aquest espectacle.

Molt recomanable per màgia de sobretaula, casaments, comunions, batejos o aniversari.

Aquesta màgia s’enfoca a un públic familiar-adult. Sent els adults els protagonistes dels trucs i els que recordaran històries màgiques de sorprenents fets impossibles que passaran a menys d’un metre de distància.

Es recomana per a esdeveniments més desorganitzats en què no hi hagi un espai per l’espectacle sinó que l’espectacle sigui itinerant, o bé en una festa on la gent es vagi desplaçant per tot el recinte, ja que podem portar la nostra màgia a tota la gent present i que tots la visquin de primera mà.

A més en aquest tipus d’espectacles no hi ha límit de temps, tu pots contractar el temps que et faci falta, sigui mitja hora o tota una tarda. Pot ser una bona manera d’atendre als teus convidats, per relaxar l’ambient i sorprendre’ls durant el còctel o la benvinguda del teu esdeveniment. O bé quan ja ha acabat tot, per acabar un dinar o sopar amb una mica de màgia en les postres. Rematant així una nit especial.

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
USASpain