MÀGIA INFANTIL I FAMILIAR

En aquest tipus de festes el que acostumem a fer és un espectacle d’una durada aproximada d’una hora, normalment sense arribar a l’hora, tot i així la durada de l’espectacle depèn totalment de la disposició del públic i la seva constant participació.

L’espectacle va dirigit a tot tipus de públic tant adult com infantil des de 5 anys. Ens adaptem a qualsevol tipus de terreny i situació. La companyia s’encarrega de tot tipus d’instal·lació, muntatge i material.

És l’oportunitat fantàstica perquè tant petits com grans tinguin aquest record inoblidable d’aquest dia tan especial que vols celebrar. Ja sigui en un restaurant, a casa, en un teatre, a l’aire lliure, un parc … etc.

Màgia per a comunions, màgia per a aniversaris, màgia per a nens, màgia per a escoles, màgia per a festes familiars, màgia per a batejos, màgia per a esdeveniments, màgia per TOT!

En aquest tipus de festes també oferim un servei de tallers, hi ha quatre possibilitats per a aquesta opció:

  • Taller de globoflèxia (amb globus Qualatex 260-q) consisteix en ensenyar als nens a fer diferents figures amb llargs globus modelables i que ells mateixos els facin i després juguin amb les figures fetes. No té res a veure amb pallassos.
  • Taller de pintar cares, on es podran pintar ells o nosaltres de tot això que desitgin.
  • Taller de màgia en el qual els nens faran una petita manualitat que els permetrà fer un sorprenent joc de màgia.
  • Taller de malabars, aprendre i jugar a fer equilibris amb maces, pilotes, voleies, plat … etc.

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba
USASpain